Ajokortti opetusluvalla (B)

Suoritatko ajokorttia opetusluvalla? Myös opetuslupalaisten täytyy  suorittaa muutamia vaiheita virallisen autokoulun kautta. Katso alta lista pakollisista osioista sekä hyödyllisistä lisäpalveluistamme.

Turvallisuuskoulutus (EAS) 45 €
EAS (ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus) on verkko-opetuksena suoritettava 4h teoriapaketti ja se on pakollinen myös opetusluvalla ajokorttia ajaville. Kannattaa erityisesti muistaa, että opetuslupalaisena et voi aloittaa ajo-opetusta etkä mennä teoriakokeeseen ennen kuin olet suorittanut EAS-kurssin.

EAS-teoriatunneille osallistuminen on helppoa: tunteja voi suorittaa maanantaista torstaihin klo 14-21 välillä omalla tietokoneella. Voit siis valita vapaasti oman aikataulusi mukaan, milloin tuntien kuunteleminen sinulle sopii.

Kun olet suorittanut EAS-kurssin tunnit, saat autokoululta todistuksen, joka sinulla tulee olla mukana ajo-opetuksen aikana sekä mennessäsi teoriakokeeseen.

Riskientunnistamiskoulutus 320 €
Riskikurssi on pakollinen ennen ajokoetta myös opetuslupalaisille. Koulutuksessa tutustutaan liikenteen riski- ja ääriolosuhteisiin.

Me TrafficMasterissa uskomme, että paras ajotuntuma löytyy oikeasta autosta. Siksi meillä pääset suorittamaan riskientunnistamiskoulutukseen sisältyvät ajotunnit oikealla autolla simulaattorin sijaan. Lisäksi pääset harjoittelemaan liukkaan kelin radalle, jossa harjoitellaan muun muassa liukkaalla tiellä tapahtuvia äkkijarrutuksia. Liukkaan kelin radalta saat hyvät eväät turvalliseen ajoon myös haastavissa olosuhteissa!

Riskientunnistamiskoulutukseen kuuluu:

  • 4 teoriatuntia. Tunnit suoritetaan verkko-opiskeluna omalla tietokoneella tai älypuhelimella.
  • 2 ajotuntia riskien tunnistamista taajamassa ja maantiellä.
  • 1 ajotunti liukkaan kelin radalla.
  • 1 ajotunti pimeällä ajon harjoittelua (simulaattorissa).

Lisäksi liukkaan kelin ratamaksu ratayhtiölle 80 €

 

TrafficMasterin hyödylliset lisäpalvelut opetuslupalaiselle:

Sähköinen oppimisympäristö 65 €
Sähköinen oppimisympäristö auttaa sinua valmistautumaan tehokkaasti teoriakokeeseen. Autokoulussa ajokortin ajavat saavat sähköisen oppimisympäristön automaattisesti käyttöönsä, ja se on todella hyödyllinen myös opetuslupalaisille.

Oppimisympäristöpaketti sisältää e-oppikirjan ja itseopiskelutehtävät, joiden avulla pääset opettelemaan teoriakokeessa testattavaa liikennesääntötietoutta. Paketin tasokokeiden avulla voit testata tietosi kokeen eri aihealueilta, ja Netreeni-teoriakoeohjelma antaa sinun treenata rajattomasti teoriakoetta varten. Netreenin harjoituskokeessa on sama määrä kysymyksiä ja samanlaiset aikarajoitukset kuin oikeassa teoriakokeessa. Pääset siis etukäteen kokeilemaan, millaista teoriakokeeseen osallistuminen on!

Ajokorttilain muutoksen jälkeen teoriakoetta on vaikeutettu, ja tilastojen mukaan joissakin ajokorttiluokissa teoriakokeiden hyväksymisprosentti on laskenut rajusti. Suosittelemme siis tätä pakettia ehdottomasti myös opetuslupalaisille, jotka haluavat maksimoida mahdollisuutensa päästä teoriakokeesta läpi ensimmäisellä yrittämällä!

Vapaaehtoinen ajo-opetus 75 €/h
Usein ajokokeeseen meno on mukavampaa, kun on käynyt hetken harjoittelemassa toisenkin opettajan kanssa. Monet ajokortin opetusluvalla ajavat varaavatkin itselleen muutaman ylimääräisen ajotunnin saadakseen uusia näkökulmia ja lisävarmuutta ajamiseen.

TrafficMaster tarjoaa opetuslupalaisille sekä yksittäisiä ajotunteja että useamman tunnin paketteja. Jos haluat useamman ajotunnin, ota yhteyttä ja pyydä lisätietoa pakettitarjoushinnastamme!

Koepaketti: ajotunti + harjoitusajokoe 150 €
Ylimääräisestä ajotunnista ja harjoitusajokokeesta koostuva koepakettimme sopii erityisen hyvin ihmisille, joita ajokoe jännittää tai jotka haluavat vielä saada lisävinkkejä siihen, miten kokeeseen kannattaa valmistautua.

Liikenneopettaja tietää tarkalleen, millaisia nykyiset ajokokeet ovat ja millaisiin asioihin tutkinnonvastaanottaja kiinnittää huomiota. Niinpä ammattilainen osaa antaa sinulle juuri omaan ajotapaasi sopivia neuvoja, joiden avulla voit valmistautua ajokokeeseen ja varmistaa sieltä parhaan mahdollisen tuloksen!

Koe ajetaan samalla tavalla kuin virallinen ajokoe, ja saat suorituksestasi opettajalta palautetta ja vinkkejä. Harjoituskoepaketti on mahdollista varata esimerkiksi viikkoa ennen virallista ajokoetta, jolloin ehdit soveltamaan saamiasi neuvoja ajoharjoittelussa  ja saat siitä mahdollisimman paljon hyötyä.

Kysyttävää? Soita tai whatsappaa p. 0400 211 747. Autamme mielellämme!